Създаване на уеб страници

Създаване на уеб страници

Ако притежавате бизнес и не притежават уеб сайт, можем да ви кажем, че губите много страхотни възможности за развитието му.

За какво ми е уеб сайт?

 Като собственици на бизнес трябва да знаете къде са вашите потребители. Но какво ще стане, ако потребителите знаят вашия бизнес и какво можете да предложите, но те не могат да достигнат до вас? Това е един от рисковете, които поемате като не разполагате с уеб сайт за вашия бизнес.

Какви са някои други предимства на бизнес уебсайт?

Рентабилен: Знаете точно колко ще ви струва уебсайтът Ви и това е нещо, което ви е нужно. Стратегически разработеният уеб сайт и онлайн присъствието предлагат огромни предимства и структурирани очертания.

Достъпно денонощно: Вашите уеб сайтове и социални медии са достъпни 24/7/365. Представете си, че искате да купите от магазин и Вие полагате всички необходими усилия, за да отидете в магазина, но когато стигнете до там, той е затворен. Всички знаем колко ужасно се чувстваме в тази ситуация.

За всеки бизнес е задължително да има уебсайт. Колкото по-професионален е вашият уебсайт, толкова повече предимства можете да спечелите..
Нека Ви помогнем да разработите ефективно решение за Вашия бизнес, съобразено с уточняването на бъдещите Ви клиенти.

Какво предлагаме

Google Analytics

Вашия уеб сайт ще бъде свързан с Google Analytics за да имате възможността да следите поведението на вашите клиенти по всяко време на денонощието.

Мулти езичен уеб сайт

Ако вашия бизнес е свързан с работа извън България не е проблем, ние ще го направим с толкова езици, колкото ви е необходимо.

Онлайн Магазин

Можем да ви изработим лесен за използване и функционален онлайн магазин.

Респонсив дизайн

Ще изработим вашия уеб сайт така, че да бъде функционален за мобилни устройства и таблети.

персонални пощи

За да може вашия бизнес и уеб сайт да излежда по-професионален ние ще ви създадем персонални пощи отговарящи на името на вашия бизнес.

Уеб Сайт лесен за управление

Всички уеб сайтове, които създаваме са лесни за администриране.

Поръчайте вашиЯ уеб сайт сега