Поддръжка на уеб сайт

Можем да поддържаме вашата уеб страница/ уеб магазин

Ако притежавате уебсайт или отговаряте за поддръжката на уебсайт, вероятно сте се чудили дали е необходима поддръжка на сайт. Отговорът е “да”.

Първата причина, поради която поддържането на Вашия уебсайт е толкова важно, е, че оставя добро впечатление на новите Ви посетители. Продължителната поддръжка ще ви накара да видите как вашия уеб сайт ще блести и да привлече клиенти.

По-голямата част от собствениците на бизнес разбират значението на уебсайта, но често просто създават сайт, стартират го и никога не го разглеждат отново, като изцяло пренебрегват поддръжката на уебсайта.

Ако сайтът Ви не се поддържа правилно, има вероятност да загубите ценни или постоянни клиенти – и това ще повлияе на вашия бизнес. Вместо това, това е нещо, което трябва да се актуализира редовно, независимо дали това е цялостно преустройство на уебсайта , добавяне на съдържание или просто актуализиране на специалните Ви месеци. Занемареният уеб сайт създава лошо първо впечатление както за настоящите, така и за потенциалните клиенти, което не е впечатлението, което искате да направите.

Уеб сайтовете се нуждаят от рутинна поддръжка, за да се гарантира, че всички компоненти (връзки, формуляри за запитвания или контакти, изображения, механизми за плащане, колички за пазаруване и т.н.) работят по безопасен и ефикасен начин. Съществуват и много други фактори, които трябва да се вземат предвид, но независимо от това, коя поддръжка на уебсайта винаги е полезна и доста често се изисква. Успехът на сайта Ви зависи от вниманието, което получава.

1. Подобрете вашето SEO Класиране:

Ще увеличите трафика към уебсайта си и ще подобрите класирането си при търсене, когато добавите ново съдържание. Когато не актуализирате уебсайта си, фирмата Ви е по-вероятно да бъде надминавана от конкуренти, които са на върха на поддръжката на уебсайта. Google дава по-високи класации на уеб сайтове, които се актуализират редовно, защото искат да представят най-висококачествено съдържание на своите потребители на търсачки.

2. Дава причини посетителите да се върнат:

Уверете се, че предоставяте подходяща, актуална информация, която да ви помогне да постигнете целите си. Обикновено съдържат ново творческо съдържание, текст, графики или изображения, свързани с вашето поле, за да привлечете повторни посещения.

3. Поддържане на уебсайт дизайн лесен за ползване:

Като висококачествен уеб дизайн и интерфейс също е много важно да се гарантира, че вашият сайт не е често посещаван, а се препоръчва и на други.

4. Продължавайте с променящата се технология:

Уеб технологиите непрекъснато се променят и някои от тези промени могат да са от полза за разположението ви в търсачките и цялостната функция на сайта Ви